Διαδικασία Ανακαίνισης Σπιτιού – Γραφείου – The renovation process

Γρήγορα - Αποτελεσματικά - Οικονομικά

Η Διαδικασία της Ανακαίνισης του χώρου σας

"Δημιουργούμε εξαιρετικούς χώρους"
Εσείς, το σπίτι σας είναι ο κόσμος σας, αναγνωρίζουμε τη σημασία ενός όμορφου σπιτιού και τον ρόλο που διαδραματίζει στην ευτυχία και την ευημερία σας, γι αυτό εργαζόμαστε ακούραστα για να πετύχουμε την υψηλότερη ποιότητα για εσάς.

01.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΤΟΨΙΑ ΧΩΡΟΥ

Προσφέρουμε δωρεάν αυτοψία χώρου για να κατανοήσετε περισσότερα σχετικά με τις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας.

04.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Προγραμματίζουμε έναν χρόνο για να ξεκινήσουμε το έργο σας, υποβάλλουμε αίτηση για τυχόν απαραίτητες άδειες (εάν υπάρχουν) και μετά αρχίζει η εργασία! Τα βήματα εργασιών θα είναι σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει καθοριστεί.

02.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θα σας παρέχουμε μια λεπτομερή προσφορά, αναφέροντας ξεχωριστά κάθε τομέα εργασίας, αυτό σας επιτρέπει να δείτε ακριβώς τι περιλαμβάνεται. Επίσης δίνει τη δυνατότητα να κάνετε οποιεσδήποτε τροποποιήσεις σε αυτό το στάδιο προτού προχωρήσουμε περαιτέρω.

05.

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

Κατά τη διάρκεια των σταδίων εργασίας θα σας ενημερώνουμε για τυχόν ζητήματα που προκύπτουν, ώστε να μπορούν να επιλυθούν γρήγορα. Εάν αποφασίσετε ότι πρέπει να αλλάξετε ορισμένες πτυχές του έργου ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη

03.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

Μόλις είστε έτοιμοι να προχωρήσετε, μπορούμε να συντάξουμε ένα συμβόλαιο (με βάση την οριστική προσφορά). Η σύμβαση θα επαναλάβει επακριβώς τι δουλειά θα γίνει και θα καθορίσει τους όρους πληρωμής.

06.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η εργασία ολοκληρώνεται μόνο όταν είστε πλήρως ικανοποιημένοι, ο χώρος σας καθαρίζεται επαγγελματικά έτσι ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να τον χρησιμοποιείτε άμεσα.Συμπληρώστε τη φόρμα για να λάβετε μια εξατομικευμένη προσφορά που ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις σας.

Στην houseproject.gr μετράμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, γιαυτό θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση για εσάς.
Επιθυμείτε να μάθετε το κόστος της δικιάς σας ανακαίνισης; Ο εξειδικευμένος σύμβουλος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας δώσει πολύτιμες συμβουλές, ώστε τα σχέδια της ανακαίνισης, να πάρουν σχήμα, και αυτό, με τους καλύτερους όρους της αγοράς.