Εργασίες Ανακαίνισης Σπιτιού – Γραφείου – Renovation

Για την πλήρη κάλυψη ενός κατασκευαστικού έργου

Εργασίες Ανακαίνισης με ευρύ φάσμα υπηρεσιών.

Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε το έργο σας από την αρχή έως το τέλος.
Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και πιστοποιημένα συνεργεία, διατηρώντας το κόστος χαμηλό.
Επιβλέπουμε οι ίδιοι τα έργα μας, ώστε να εξασφαλίζουμε την σωστή χρήση των υλικών και την άριστη ποιότητα κατασκευής.

01.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ

Οι αποξηλώσεις είναι ότι πιο σημαντικό για την αρχή της διαδικασίας μίας ανακαίνισης. Μία σωστή αποξήλωση μειώνει το κόστος των επομένων εργασιών καθώς και η προσεκτική διαχείριση και αποκομιδή των μπάζων μειώνει τον κίνδυνο όχλησης που μπορεί να φέρει προβλήματα στην ολοκλήρωσή του έργου.
Η Houseproject διαθέτει ειδικευμένα συνεργεία και δια κάθε είδους αδιατάρακτες κοπές.

04.

ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ – ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ

Σε μία ανακαίνιση κατοικίας πάντα υπάρχει η ανάγκη επιχρισμάτων (σοβατίσματα) σε τμήματα τοίχων ή ολικές. Μετά από πολυετή εμπειρία η Houseproject για τις ανακαινίσεις χρησιμοποίει υλικά νέας τεχνολογίας σε συνδυασμό με υαλοπλέγματα ώστε να αποφεύγονται ρηγματώσεις, υγρασίες, μούχλα και αποκολλήσεις.  Επίσης η Houseproject είναι πιστοποιημένη για την εφαρμογή θερμοπροσόψεων πάντα με την χρήση πιστοποιημένων υλικών. Η θερμοπρόσοψη μπόρει να εφαρμοστεί και με το πρόγραμμα ‘’εξοικονομώ’’

.

02.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Σε ένα σπίτι το πρώτο που προβληματίζει του ιδιοκτήτες είναι η υδραυλική εγκατάσταση. Μία διαρροή μπορεί να προκαλέσει ζημιές και έξοδα. Γι’ αυτό το λόγο η Houseproject έχει επενδύσει σε τεχνογνωσία και μπορεί να εγγυηθεί για την ορθότητα και την ποιότητα των νέων υδραυλικών εγκαταστάσεων σε μία ανακαίνιση χρησιμοποιώντας όλες τις νέες τεχνολογίες στον τομέα αυτό.

.

05.

ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Ο χώρος της κουζίνας είναι ίσως και αυτός που πρέπει να μας προσφέρει ενέργεια και πρέπει να είναι καλαίσθητος και ποιοτικός. Η Houseproject συνεργάζεται με ελληνικό εργοστάσιο και Έλληνες μαραγκούς ώστε η ποιότητα στη λεπτομέρεια να φαίνεται από μακριά και πάντα στην καλύτερη τιμή.

ΠΛΑΚΑΚΙΑ – ΔΑΠΕΔΑ

Η μεγάλη ποικιλία υλικών από πλακάκια καθώς και δαπέδων ξύλου αφήνει τεράστιους συνδυασμούς επιλογών στον ιδιοκτήτη. Η άριστη τοποθέτηση τους μεταμορφώνει κάθε χώρο με άριστα αποτελέσματα.

03.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η νέα τεχνολογία έχει έρθει στη ζωή μας πολλά χρόνια τώρα. Η κλασική ηλεκτρολογική εγκατάσταση έχει εξελιχθεί χρησιμοποιώντας λύσεις αυτοματισμών για την δημιουργία ενός έξυπνου σπιτιού. Η Houseproject εκτός από νέα πιστοποιημένη ολοκληρωμένη ηλεκτρολογική εγκατάσταση που μπορεί να προσφέρει σε μία ανακαίνιση έχει τη δυνατότητα να προσφέρει και ένα έξυπνο σπίτι με κάθε αυτοματισμό.

06.

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Με τους έμπειρους διακοσμητές μας σας προσφέρουμε άπειρες δυνατότητες χρωματισμών για κάθε γούστο. Με μεγάλη γκάμα συνδυασμών χρωμάτων από γερμανικό οίκο.

Επίσης μόνο η Houseproject μπορεί να σας εφαρμόσει ειδικά χρώματα για την μείωση ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.Συμπληρώστε τη φόρμα για να λάβετε μια εξατομικευμένη προσφορά που ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις σας.

Στην houseproject.gr μετράμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, γιαυτό θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση για εσάς.
Επιθυμείτε να μάθετε το κόστος της δικιάς σας ανακαίνισης; Ο εξειδικευμένος σύμβουλος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας δώσει πολύτιμες συμβουλές, ώστε τα σχέδια της ανακαίνισης, να πάρουν σχήμα, και αυτό, με τους καλύτερους όρους της αγοράς.
.